One Year Journey to Remember

Kalau lah ditanya apa yang paling berharga dari kehidupan pastilah jawabannya beragam. Namun jika ditanya yang paling berharga dan   jika berlalu tak mungkin kembali, maka jawabannya mungkin satu, yaitunya waktu. Makanya sering ada idiom : andai aku dapat mengulang waktu. Waktu, bahkan Allah sang Khalik pun mengabadikan waktu dengan bersumpah atas namanya dalam surah Al Ashr.

Waktu, bagi saya dengan segala kemelowan yang saya miliki (?), adalah suatu settingan kenangan dan calon kenangan. Alahay..bahasamu Mill. Haha iya,  hari ini saat melihat kebelakang,  betapa kemaren, kemarennya lagi, minggu lalu, bulan lalu dan tahun lalu terasa ahh, begitu dekat tetapi tak mungkin kembali. Tuh kan saya melow..😀

Tahun 2015 dalam hitungan jam akan segera berakhir, ada banyak settingan waktu dan tempat yang telah mengukir kenangan di tahun ke 25 saya, karena manusia (red ; Saya) terkadang suka lupa maka saya ingin publish beberapa foto yang mewakili kegiatan di tahun 2015.Lets Check these out….

IMG-20151124-WA0003

My first view in Sawahlunto a.k.a my Santorini 😀.  Welcome to The Little Dutch!! Bagus yaaa…🙂

 

IMG_20141017_105357

ID Card Iship RSUD Sawahlunto.. what a long waiting to get it🙂

 

IMG-20141018-WA0009

Hari pertama sebagai Iship RSUD Sawahlunto..

 

IMG-20150415-WA0031

Salah satu kegiatan di Posyandu Puskesmas Silungkang Sawahlunto..

 

IMG-20150212-WA0002

Ujian kesabaran a.k.a kebanjiran di jaga malam pertama di Puskesmas Silungkang…

 

IMG-20150212-WA0017

Dalam 2 jam Puskesmas kembali bersih. Bersama kesulitan ada kemudahan.. :’)

 

Jpeg

Before Departure. Wajah “rusuah” mama papa is “unhiddenable”hee

 

IMG-20150421-WA0000

Pro : Millaty Fitrah    Dx : Varicella Zooster😀

 

IMG-20150525-WA0008

Pelatihan ACLS together with Iship Sawahlunto team..

 

IMG-20150526-WA0012

My handwriting in ACLS as notulen. Starting case : Supra Ventrikular Tachycardia.

 

IMG-20150905-WA0004

Korban gelas pecah.. hehe

 

IMG_20150806_192206

Hasil “karya” saudari-saudari sejawat. Thanks a bunch :’)Tuh kan saya jadi kangen kalian,,hehe

 

IMG-20150804-WA0008

Hari jadi ke 25. Together with my beloved Internship team and our great tutors..thank you for the unsurprising surprise :p

 

IMG-20150927-WA0082

For every hello there is a good bye. Farewell trip Iship sawahlunto.

 

IMG-20151006-WA0112

Farewell Internship Sawahlunto at Dinas Kesehatan Kota Sawahlunto.

 

IMG-20151202-WA0027

And for every good bye there is new hello. Here I am at Cikarang. This is our Sunday morning activity in Klinik. Senam Nusantara..Stay Healthy good people..🙂

Time flies, memory remains. One year full of stories, long road we have been walked through, many lessons and joy  we shared though. Hopefully wherever we are today, phone called, message and prayer keep us in touch forever. Can’t wait to see you soon all.

Moreover I thank Allah for everything happen in my life. I always get melted whenever I look back and see the puzzle of my life was perfectly arranged by Allah. And I am curious what part comes next in year ahead. One thing I believe,  Allah is the best planner. No doubt. Definitely.

 

(late post)

January, 1st 2016

The Green Valley -Bumi Allah-

4 thoughts on “One Year Journey to Remember

  1. Wuaaaaa bener2 millatyfitrah yg penuh history,,yg sakit lah,yg kenabanjir pas jagalah, yg hecting lah,,mille millee.. i miss you miilll and one year stories behind 😭

Wanna say something?? Tafadhdhol :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s